Ciabatta Fără Frământare

Ciabatta Fără Frământare
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, nu-framanta Ciabatta ar putea fi un spectaculos fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 106 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă rece, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 27%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciabatta, Ciabatta, și Ciabatta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 căni de făină, apă și drojdie. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea până când dimensiunea este mai mult decât dublă și bulele sunt prezente la suprafață, 12 până la 18 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați sarea și făina rămasă; amestecați amestecul de sare și uleiul în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Întoarceți aluatul pe o foaie de copt bine făinată; apăsați ușor cu o spatulă într-un 10-in. x 5 inch. pâine. Acoperiți și lăsați să crească la temperatura camerei timp de 2 ore sau până când aluatul ține o indentare atunci când este apăsat ușor (pâinea va crește ușor în dimensiune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Aranjați un raft pentru cuptor la cea mai mică setare a raftului; așezați al doilea raft în mijlocul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați o tigaie sigură pentru cuptor pe raftul de jos; Preîncălziți cuptorul și tigaia la 475 CP. Între timp, într-o cratiță mică, aduceți 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Purtând mănuși de cuptor, așezați pâinea pe raftul de sus. Trageți raftul de jos cu 6-8 inchi.; adăugați apă clocotită în tigaie. (Lucrați rapid și cu atenție, turnând apă departe de dvs. Nu vă faceți griji dacă rămâne puțină apă în cratiță.) Glisați cu grijă raftul inferior la loc; închideți rapid ușa pentru a capta aburul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Reduceți căldura la 425 CP; coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți tigaia din cuptor; coaceți pâinea cu 12-15 minute mai mult sau până când se rumenesc adânc și pâinea sună goală când este bătută pe fund. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ciabatta. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Capraia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Tenuta din Capraia Chianti Classico Riserva
Tenuta din Capraia Chianti Classico Riserva
Tenuta di Capraia Riserva este un vin roșu rubiniu profund. Aroma sa complexă și sofisticată amintește de fructe la un prim pas, deschizându-se treptat și afișând condimente și lemn dulce. Pe palat, este cărnos, armonios și corpolent, cu persistență îndelungată.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista