Chocolate Crunch Pie
Chocolate Crunch Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 434 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, nucă de cocos, coji de patiserie necoapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți cojile de patiserie neprelucrate cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450 la 8 minute.
Scoateți din cuptor și puneți deoparte; îndepărtați folia. Reduceți căldura la 350 km.
Într-o cratiță mare și grea la foc mediu, bateți ouăle și zahărul până se omogenizează.
Adăugați unt și chipsuri de ciocolată; gatiti, batand constant, pana cand amestecul se ingroasa si acoperiti spatele unei linguri de metal. Se amestecă nucile pecan, nuca de cocos și vanilia.
Se toarnă în coji de plăcintă. Acoperiți marginile de patiserie cu folie.
Se coace la 350 la 20-25 de minute sau până se umflă.