Chocolate Cherry Cake Squares ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 495 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, apă fierbinte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate De Tort Umplute Cu Cireșe, Pătrate De Cireșe De Ciocolată, și Chewy Chocolate Cherry Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați cireșele proaspete sau congelate și orice sucuri cu zahăr granulat și extract de migdale într-un castron și lăsați să stea cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți cireșele, rezervând 1/2 cană sucuri de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină o tigaie metalică de 13 x 9 inci, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Bateți apa fierbinte și pudra de cacao într-un castron mic până se omogenizează, apoi amestecați sucurile de cireșe rezervate și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Vanilie
Cireșe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, aproximativ 3 minute, apoi adăugați ouă câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând la viteză mică până la amestecare (aluatul poate părea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Se amestecă cireșele și chipsurile de ciocolată și se toarnă aluatul în tigaie, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Tort rece complet în tigaie pe un raft, apoi se taie în pătrate. Chiar înainte de servire, praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
* Tortul poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.