Chipsuri de fructe de pădure cu Streusel
Chipsurile de fructe de pădure cu Streusel necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 778 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, fructe de pădure, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scorțișoară Streusel Chipsuri, Chipsuri De Nucă De Cocos Cu Fructe De Pădure, și Plăcintă Cu Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați fructele de pădure congelate, zahărul, amidonul de porumb și 1/2 cană din toppingul streusel într-un bol mediu de amestecare. Împărțiți amestecul uniform între 4 (8 uncii) căni de cafea. Acoperiți fiecare cană cu 1/2 cană din toppingul streusel.
Puneți ramekinele pe o tigaie pe jumătate de foaie și coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului până când fructele clocotesc și toppingul se rumeneste, aproximativ 30 până la 35 de minute. Răciți chipsurile timp de 15 minute înainte de servire.
Bateți împreună făina, zahărul, sarea, scorțișoara și migdalele într-un bol mediu de amestecare.
Adăugați untul și folosiți degetele pentru a-l frământa ușor în ingredientele uscate până când amestecul este sfărâmicios și untul este bine încorporat.
Utilizați pentru a acoperi brioșele, pâinea rapidă, chipsurile sau înghețata. A se păstra într-un recipient etanș, la frigider, timp de până la 1 lună.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru crocante. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.