Chipsuri De Dovlecei
Chipsurile de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 140 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, dovlecei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Supă cremă de dovlecei cu chipsuri de dovlecei, Chipsuri De Dovlecei, și Chipsuri De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C). Aliniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon.
Așezați feliile de dovlecel într-un singur strat pe prosoape de hârtie, acoperiți feliile cu mai multe prosoape de hârtie și apăsați ușor pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil. Aranjați feliile de dovlecel pe foile de copt pregătite, având grijă să nu suprapuneți feliile.
Ungeți feliile de dovlecel cu ulei de măsline și presărați ușor cu sare kosher.
Coaceți feliile de dovlecel în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 ore.
Se lasă să se răcească înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.