Chipotle la grătar-fripturi frecate cu unt de var
O porție conține 233 calorii, 1g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chipotle, cățel de usturoi, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fripturi La Grătar (Sau Cotlete) Cu Unt Chipotle, Chipotle-fripturi frecate cu toasturi Gorgonzola, și Fripturi de somon la grătar cu unt de Lime.
Instrucțiuni
Combinați untul, usturoiul, coaja de tei, sucul de lămâie și o sare după gust. Pune deoparte.
Combinați ardeiul, chimenul și pudra de chipotle într-un castron mic.
Presărați fripturile cu multă sare kosher, apoi presărați uniform amestecul de condimente peste ele și frecați în carne.
Ungeți grătarele grătarului (sau tigaia pentru grătar) și preîncălziți la foc mare până la fumat. Reduceți căldura la mediu și adăugați fripturi. Gatiti fara sa va miscati pana cand este bine carbonizat, aproximativ 4 minute. Întoarceți fripturile și continuați să gătiți până când centrul de fripturi înregistrează 125 buc.F pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu-rar, 135 buc. F pentru mediu sau 145 buc. f Pentru bine făcut.
Se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească cel puțin 5 minute, adăugând untul de var după câteva minute pentru a se topi de la căldura reziduală.
Feliați fripturile și serviți imediat.