Chili De Porc Tras

Chili de porc tras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 204 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 1,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, roșii gata de chili, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Smoky Pulled Porc Chili, și Chili De Porc Ușor Tras.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția cărnii, brânzei și smântânii în aragazul lent.
Adăugați carne; acoperiți cu capac. Gatiti la 10 pana la 12 ore (sau la 7 ore).
Scoateți carnea din aragazul lent. Tăiați carnea; reveniți la aragazul lent. Se amestecă.
Lingură în boluri; top cu brânză și smântână.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada