Carne de porc și cartofi dulci Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.61 pe portie. Acest fel principal are 280 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, praf de chili, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Chili rapid cu cartofi dulci și carne de porc, Carne de porc glazurată cu Chili cu Hash de cartofi dulci, și Cartofi prăjiți cu nuci, zahăr brun și sos dulce de Chili.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați carne de porc și praf de chili; gătiți și amestecați aproximativ 4 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Carne De Porc
3
Se amestecă ingredientele rămase. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cartofii dulci sunt fragede.