Chilaquiles de fasole neagră și dovlecei
Chilaquiles de fasole neagră și dovlecei este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ceapă, fasole) și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Chilaquiles De Fasole Neagră, Chilaquiles Sănătoși De Fasole Neagră, și Fasole neagră și Chilaquiles de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți ușor o tavă de copt de 9 x 13 inci sau o caserolă rotundă de 2 litri.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare. Sautați ceapa până devine translucidă.
Adăugați ardeiul gras și continuați să sotati până când s-a înmuiat și ceapa este aurie. Se amestecă roșiile, condimentele, fasolea, dovleceii și ardeiul chile. Se aduce la foc mic, apoi se fierbe ușor timp de 5 minute.
Strat după cum urmează în tigaia pregătită. Jumătate din tortilla, jumătate din amestecul de fasole neagră de roșii și jumătate din brânză. Repet.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când brânza este cu bule.
Se lasă să stea 5 până la 10 minute, apoi se taie în pătrate sau pene pentru a servi.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Cartea de bucate a familiei vegetariene de Nava Atlas. Drepturi de autor (c) 2004 de Nava Atlas. Publicat de Broadway Books.Nava Atlas este autorul a nouă cărți de bucate, inclusiv cartea de bucate a familiei vegetariene, Gourmet-ul Vegetarian cu 5 ingrediente și supe vegetariene pentru toate anotimpurile. Locuiește în regiunea Hudson Valley din New York împreună cu soțul ei și doi fii adolescenți (toți vegani).