Chiftele marocane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1337 calorii, 65g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de roșii, ghimbir măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Chiftele Marocane, Chiftele Marocane, și Chiftele Marocane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună sosul de roșii, cilantro, chimen, harissa, boia de ardei și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Harissa
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2
Pentru chiftele: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. înmuiați pâinea în suficientă apă pentru a acoperi timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se toarnă într-o strecurătoare și se lasă să stea 10 minute. Strângeți toată apa în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Între timp, gătiți ușor ceapa și usturoiul până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați mandrina, carnea de porc, cilantro, pătrunjelul, chimenul, ardeiul, piperul, sarea, pudra de chile, ghimbirul și ouăle și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Porționați și formați amestecul în 3 bile de 1/2 uncii.
8
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare și rumeniți chiftelele pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se transferă într-un vas mare de copt, se acoperă cu sosul de chiftele și se înfășoară cu folie de aluminiu. Fierbeți chiftelele la cuptor până sunt fierte, dar nu uscate, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată