Chiftele
Această rețetă servește 20. Dacă 55 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chiftele ar putea fi un excelent lactate gratuit rețetă pentru a încerca. O porție conține 90 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ou, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, și Dulce și acru Jelly Meatballs AKA Jelly Meatballs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie setată la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul pana se inmoaie, dar nu se rumenesc.
Se lasă să se răcească și se transferă într-un bol mare de amestecare. Strângeți excesul de lapte din pâine și adăugați pâinea în castron.
Adăugați carnea de vită, oul, oregano, coriandrul, chimenul, scorțișoara, nucșoara, coaja de lămâie, sarea și piperul.
Se amestecă cu mâna până se omogenizează. Formați-vă în chifteluțe mici, aproximativ 1 uncie fiecare.
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Praf chiftelele în făină și puțin adânci-prăjiți-le până se rumenesc.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Așezați pe un platou și garnisiți cu pene de lămâie și frunze de mentă rupte.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.