Chiftele în sos de șofran-migdale
Meatballs în sos de șofran-migdale este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 158 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită fără sare, nucșoară măcinată, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini chiftele în sos de șofran, Chiftele de Cocktail în sos de șofran(Paște), și Gatiti cartea: miel Korman intr-un sos de migdale-sofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 2 felii de pâine într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până când firimiturile sunt bine.
Combinați pesmetul, carnea de vită și următoarele 8 Ingrediente (Carne de vită prin ou) într-un castron. Formați amestecul în chiftele de 24 (1 inch).
Așezați chiftele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 17 minute sau până se rumenesc.
Combinați 1 felie de pâine, migdale și următoarele 6 ingrediente (migdale prin usturoi) într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Puneți amestecul într-o tigaie; adăugați bulion și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute, amestecând ocazional.
Presărați pătrunjel, dacă doriți.