Chifle lipicioase cu scorțișoară integrală de grâu este un fără lactate rețetă cu 18 porții. O porție conține 339 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, nectar de agave, extract de migdale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară Integrală, Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară, și Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutura, într-un castron mare, folosind un mixer electric, cremați untul cu nectarul de agave până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați scorțișoara și făina și amestecați bine. Se amestecă nucile și stafidele. Dați-l la frigider pentru a întări amestecul timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Începeți aluatul gătind cartoful în apă clocotită timp de 25 până la 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți, rezervând 3/4 cană din apa cu amidon. Puneți cartoful și apa rezervată până se omogenizează. Se lasă deoparte și se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Așezați drojdia, apa caldă și 2 linguri de nectar de agave într-un robot de bucătărie. Pulsați de câteva ori pentru a dizolva drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Lăsați acest amestec să stea aproximativ 10 minute sau până când este spumos.
7
Adăugați piureul de cartofi răcit, laptele, restul de nectar de agave din cupa de la aproximativ, untul topit și sarea. Puls de mai multe ori pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
8
Adăugați făina puțin câte puțin, pulsând pentru a se amesteca până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
9
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor cu mâna timp de aproximativ 1 minut sau până când este netedă și elastică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Așezați aluatul frământat într-un bol ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Puneți aluatul și întoarceți vasul pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l într-o zonă fără curenți pentru a se ridica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Lăsați aluatul să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
În timp ce aluatul crește, pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Dressing Japonez De Susan Preparat
14
Așezați toate ingredientele glazurii într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Amestecul se va îngroșa ușor când este răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
15
Pentru a pregăti chiflele lipicioase, tapetați 2 tigăi dreptunghiulare cu role de jeleu cu hârtie pergament și pulverizați ușor cu spray cu ulei de canola. Puneți ușor aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Punch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
16
Rulați pe o suprafață de lucru ușor făinată pentru a forma un dreptunghi de 18 x 20 inci. (Aluatul va fi lipicios pentru a lucra.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Întindeți amestecul de umplutură peste aluat, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile. Pornind de la o parte lungă, rotiți cu grijă aluatul pentru a forma un jurnal lung. Tăiați jurnalul în 18 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
18
Așezați feliile pe tigăile pregătite, cu marginile rulourilor atingându-se ușor. Umpleți 1 tigaie în întregime înainte de a începe următoarea, astfel încât majoritatea rulourilor să se potrivească perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
19
Ungeți blaturile cu untul topit. Acoperiți cu o cârpă umedă de bucătărie și așezați-o într-o zonă caldă, fără curenți. Lăsați rulourile să crească timp de 40 până la 45 de minute, până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
20
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Când rulourile sunt complet ridicate, coaceți timp de 25 de minute sau până când sunt ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
22
Lăsați rulourile să se răcească pe tigăi timp de 10 până la 15 minute înainte de a stropi cu glazura. Trageți ușor pentru a servi. Cel mai bine servit cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
23
Păstrați rulourile rămase la frigider și reîncălziți-le într-un cuptor de 350 km F timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
24
Retipărit cu permisiunea de la coacerea cu Nectar de Agave: peste 100 de rețete folosind îndulcitorul Nature ' s Ultimate de Ania Catalano. Copyright 2008 de ania Catalano; fotografie 2008 de Lara Hata. Publicat de Celestial Arts, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc., New York.Ania Catalano este absolventă a Natural Gourmet School of Cooking din New York și proprietara Gourmet Whole Foods Catering and Cooking School din Milford, Connecticut.