Chifle cu morcovi aurii

Chifle cu morcovi aurii
Chiflele cu morcovi aurii sunt o pâine care servește 48 de porții. Pentru 9 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto-ovo și fără lactate are 104 calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 35 de fani. Dacă ai la îndemână drojdie activă, morcovi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o poți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 47% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Năut auriu cu coriandru, usturoi, roșii uscate la soare și brânză de capră , Supă cremă de ciuperci aurie cu șalotă crocantă și cremă fraîche și Bleșcuțe blonde Oreo aurii cu unt de arahide .

Instrucțiuni

1
Puneți morcovii într-o cratiță și acoperiți-i cu apă; fierbeți-i până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scurgeți și răciți puțin.
3
Puneți într-un blender sau robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouăle și 1/2 cană de apă; pasați până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
5
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați amestecul de morcovi. Încorporați uleiul, zahărul, melasa, sarea și 5 căni de făină; bateți până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
8
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
9
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată. Formați 48 de bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
PunchPunch
11
Așezați aluatul la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până aproape își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Coaceți la 175°C timp de 18-20 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
13
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții48
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista