Chifle cu morcovi aurii

Chifle cu morcovi aurii
Chiflele cu morcovi aurii sunt o pâine care servește 48 de porții. Pentru 9 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto-ovo și fără lactate are 104 calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 35 de fani. Dacă ai la îndemână drojdie activă, morcovi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o poți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 47% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Năut auriu cu coriandru, usturoi, roșii uscate la soare și brânză de capră , Supă cremă de ciuperci aurie cu șalotă crocantă și cremă fraîche și Bleșcuțe blonde Oreo aurii cu unt de arahide .

Instrucțiuni

1
Puneți morcovii într-o cratiță și acoperiți-i cu apă; fierbeți-i până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți și răciți puțin.
3
Puneți într-un blender sau robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouăle și 1/2 cană de apă; pasați până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
6
Adăugați amestecul de morcovi. Încorporați uleiul, zahărul, melasa, sarea și 5 căni de făină; bateți până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
7
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
8
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
9
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
10
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată. Formați 48 de bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
11
Așezați aluatul la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până aproape își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
12
Coaceți la 175°C timp de 18-20 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
13
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții48
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista