Cherry Cheesecake Baruri
Cherry Cheesecake Baruri necesită în jurul valorii de 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 160 de calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 220 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, vanilie, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Încercați Cherry Cheesecake Baruri, Cherry Cheesecake Baruri, și Cherry Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, puneți amestecul de prăjituri.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Rezervați 1 1/2 căni din amestecul de firimituri pentru topping. Apăsați amestecul rămas în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 minute. Mișto.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, făina, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe crusta parțial coaptă. Lingura de cireșe plăcintă de umplere uniform peste stratul de crema de branza.
Într-un castron mic, amestecați rezervat 1 1/2 cană amestec de firimituri și migdalele.
Se presară peste umplutura de plăcintă.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.