Cheesy Mexican Porumb Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați să coaceți porumbul mexican cu brânză. Această rețetă servește 12. O porție conține 320 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brânză mexicană, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesy Mexican Porumb Coace, Cheesy Stratificat Mexican Coace, și Cheesy Câine De Porumb Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Gatiti porumbul conform indicatiilor de pe SAC.
Între timp, într-o tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă poblano chile, ardeiul gras și ceapa; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant. Se amestecă porumbul.
Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna, făina de porumb, zahărul și sarea cu sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de porumb și brânza.
Se toarnă în vasul de copt.
Se presară cu ceapă prăjită franceză.
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.