Cheesecake De Var Fără Coacere

Cheesecake De Var Fără Coacere
Nu-coace var Cheesecake necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 420 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr, frișcă grea, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Nu coaceți Cheesecake cheie de var într-un borcan, Cheesecake Cu Cheie Fără Coacere, și Nu coaceți Cheesecake cheie de var într-un borcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul. Apăsați pe partea de jos și 2 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Batoane De Ciocolată Heath (40 G Fiecare), Zdrobite3 Batoane De Ciocolată Heath (40 G Fiecare), Zdrobite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o cratiță mică, presărați gelatină peste suc de lămâie și apă rece; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă zahărul, ouăle și coaja de tei. Se gateste si se amesteca la foc mediu pana cand amestecul ajunge la 160%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scoateți din căldură.
4
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până la pufos. Bateți treptat în amestecul de gelatină. Se acoperă și se dă la frigider timp de 45 de minute sau până se fixează parțial, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane RuntsBomboane Runts
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron mic, bateți crema până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de var. Lingură în crustă. Se acoperă și se dă la frigider timp de 3-4 ore sau până se fixează. Chiar înainte de servire, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista