Restul de Cheesecake de curcan necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de umplutură, curcan prăjit, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Resturi De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bun Bucătar Resturi #36, Supă simplă de tăiței de curcan și încă 7 resturi de supă de curcan, și Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați umplutura și 1 lingură de sos într-un castron. Apăsați umplutura în partea de jos a unei tigaie de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Bol
3
Bateți crema de brânză, brânza ricotta, ouăle și 3 linguri de sos cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează. Îndoiți curcanul tăiat cubulețe. Puneți umplutura în tigaia pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Cremă De Brânză
Toată Turcia
Sos
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Formă De Plăcintă
Bol
4
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor și acoperiți partea superioară a cheesecake-ului cu sosul de afine.