Fructe De Mare Chowder Oală Plăcintă

Fructe De Mare Chowder Oală Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta cu fructe de mare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,0 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână slănină, creveți, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 2 căni de apă și sarea la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cartofi; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță grea de 3 litri, gătiți slănina la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți slănina; se sfărâmă și se lasă deoparte. Folosind sârmă măturică, se amestecă făina în picături de slănină. Se amestecă treptat sucul de scoică, frișca și sarea de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
FrișcăFrișcă
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Sare De CeapăSare De Ceapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se încălzește până se îngroașă și se fierbe, amestecând continuu. Se amestecă cartofii, slănina, mazărea și morcovii, porumbul și cimbru. Gatiti cu 3 pana la 4 minute mai mult sau pana cand este fierbinte. Se amestecă creveții și carnea de crab. Se amestecă amestecul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
CrabmeatCrabmeat
CartofiCartofi
CrevețiCreveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CimbruCimbru
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Pe suprafața ușor făinată, desfaceți patiseria.
8
Rulați în dreptunghi de 12x8 inci. Cu un cuțit ascuțit, tăiați fante în patiserie pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Așezați patiseria în vasul de copt peste amestecul fierbinte de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Rulați marginile exterioare ale produselor de patiserie peste marginile vasului de copt și apăsați pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când crusta devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista