Boston Cream Cheesecake necesită aproximativ 5 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 353 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată de copt, vanilie, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 15%. Încercați Cheesecake Cu Cremă Boston, Boston Plăcintă Cu Cremă Cheesecake, și Cheesecake Cu Cremă Boston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți fundul tăvii cu arc de 9 inci. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Coaceți la 325 de grade F timp de 25 de minute dacă utilizați o tigaie cu arc argintiu. (
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
3
Coaceți la 300 de grade F timp de 20 de minute dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă.) Rece .
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
4
Bateți crema de brânză, zahărul granulat și 1 linguriță. a vaniliei în castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cremă De Brânză
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
6
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Se toarnă peste stratul de tort în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 325 de grade F timp de 40 până la 45 de minute sau până când centrul este aproape setat dacă utilizați o tigaie cu arc argintiu. (
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
9
Coaceți la 300 de grade F timp de 40 până la 45 de minute sau până când centrul este aproape setat dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă.) Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate marginea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
10
Puneți ciocolata, laptele și untul într-un castron mediu cu microunde. Cuptorul cu microunde la 2 minute sau până când untul este topit, amestecând după 1 minut. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
11
Adăugați zahăr pudră și restul de 1 linguriță. vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
12
Se întinde peste cheesecake răcit. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte.