Această rețetă servește 30 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 181 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baruri De Cheesecake Cu Afine, Cranberry Swirl Cheesecake Baruri, și Fulgi De Ovăz Afine Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se taie în unt până se sfărâmă. Rezervați 1 cană pentru topping. Se amestecă chipsurile la amestecul rămas. Cu degetele înfăinate, apăsați într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se coace la 350 la 15-18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se aprinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați laptele, sucul de lămâie și vanilia; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vanilie
Lapte
6
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Combinați amidonul de porumb și sosul de afine până se omogenizează. Se pune lingura peste amestecul de crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
Cremă De Brânză
Amidon De Porumb
8
Se presară cu amestecul de crustă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Se coace la 350 de minute pentru 30 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește timp de 1 oră pe un suport de sârmă. Acoperiți și refrigerați.