Chard elvețian cu ceapă
Chard elvețian cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă, Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă roșie, și Ceapă Caramelizată Rapidă Chard Elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Adăugați bietă; se prăjește 10 minute sau până se ofilesc. Se amestecă în Worcestershire, sare și piper.