Chana Masala (Mazăre Indiană Sărată)

Chana Masala (Mazăre Indiană Sărată)
Rețeta Chana Masala (mazăre indiană sărată) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pudră de coriandru, pudră de turmeric, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați chana masala , cum să faci chana masala din India de Sud, Năut cu Garam Masala, și Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se macină ceapa, roșiile, ghimbirul, usturoiul și ardeiul chile împreună într-un robot de bucătărie într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse1 Pachet (7 Uncii) Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Sau Pâine De Secară De PetrecereBiscuiți Sau Pâine De Secară De Petrecere
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se prăjesc frunzele de dafin în ulei fierbinte până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
3
Se toarnă pasta în tigaie și se gătește până când uleiul începe să se separe de amestec și are o culoare maro aurie, 2 până la 3 minute. Condimentați amestecul cu pudră de chili, coriandru, pulbere, gram masala, turmeric și sare; gătiți și amestecați până când este foarte fierbinte, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
12 Salvatori Albi12 Salvatori Albi
Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
4
Se amestecă suficientă apă în amestec pentru a obține un sos gros; aduceți la fierbere și amestecați năutul în sos. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când nautul este încălzit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-3/4 Cani De Zahăr Granulat Baker's Corner, împărțit1-3/4 Cani De Zahăr Granulat Baker's Corner, împărțit
5
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Dupa Gust.Un Praf De Sare Dupa Gust.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine LesSurre semi Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se asortează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista