Cel Mai Bun Pui Prăjit Vreodată?

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că dați cel mai bun pui prăjit vreodată? o încercare. O porție conține 523 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 73 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Un amestec de sare kosher, amidon de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și quinoa prăjită Macadamia cu nucă de cocos, Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Pui prăjit la cuptor-puiul prăjit la cuptor picant vă va mulțumi cu siguranță pe toți oaspeții dvs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face saramura: amestecați sarea kosher în apă rece până se dizolvă.
Așezați părțile de pui într-un castron sau oală nereactivă; adăugați suficientă saramură pentru a acoperi complet. Refrigerați 8 până la 12 ore.
Scurgeți puiul sărat și clătiți vasul în care a fost sărat. Întoarceți puiul în castron și turnați Zara peste. Acoperiți și refrigerați timp de 8 până la 12 ore.
Scurgeți puiul pe o grătar, aruncând Zara.
Între timp, pregătiți grăsimea pentru prăjire punând untura, untul și șunca de țară într-o tigaie grea sau tigaie. Gatiti la foc mic timp de 30 pana la 45 de minute, degresand dupa cum este necesar, pana cand untul inceteaza sa mai arunce spuma si sunca de tara se rumeneste. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta cu grijă șunca din grăsime.
Chiar înainte de prăjire, creșteți temperatura la mediu-mare și încălziți grăsimea la 335 de grade. Pregătiți draga amestecând făina, amidonul de porumb, sarea și piperul într-un castron puțin adânc sau pe hârtie de ceară. Dragați bine bucățile de pui scurse în amestecul de făină, apoi bateți bine pentru a îndepărta tot excesul de făină.
Folosind clești, strecurați câteva dintre bucățile de pui, cu pielea în jos, în grăsimea încălzită. (Nu supraaglomerați tigaia sau grăsimea de gătit se va răci. Se prăjește în loturi, dacă este necesar.) Reglați grăsimea astfel încât să buleze și gătiți timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte, până când puiul se rumeneste și este gătit.
Scurgeți bine pe o grătar sau pe prosoape de hârtie mototolite și serviți.
Puiul prăjit este delicios mâncat fierbinte, cald, la temperatura camerei sau rece.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat