Ceai Proaspăt Preparat
Ceaiul proaspăt preparat ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 0 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Proaspăt, Ton Proaspăt Conservat, și Proaspăt stors OJ și ABF mic dejun.
Instrucțiuni
Indiferent dacă utilizați ceai liber sau pliculețe de ceai, metoda de preparare este aceeași. Începeți cu un ceainic curat, din sticlă, porțelan sau faianță.
Adăugați apă clocotită rapid și lăsați să stea câteva minute pentru a "încălzi oala".
Se toarnă chiar înainte de prepararea ceaiului.
Încălziți apa rece până la fierbere completă. (folosiți apă de la robinetul cu apă rece; apa de la robinetul cu apă caldă poate conține depozite minerale din conductele de apă care pot afecta aroma ceaiului.)
Adăugați ceai în oala caldă, permițând 1 linguriță de ceai liber sau 1 pungă de ceai pentru fiecare ceașcă ceai.
Se toarnă apă clocotită peste ceai (3/4 cană pentru fiecare ceașcă de ceai); lăsați să stea 3 până la 5 minute pentru a scoate aroma completă. Se amestecă ceaiul o dată pentru a asigura o rezistență uniformă. Nu judecați puterea ceaiului după culoarea sa; trebuie să-l gustați. Strecurați ceaiul sau îndepărtați pungile de ceai.
Serviți cu zahăr și lapte sau lămâie, dacă doriți.