Ceai de migdale

Ceai de migdale
Ceaiul de migdale durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 72 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această băutură are 189 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. 24 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și prăjiturile cu ceai de migdale , sandvișurile cu ceai cu mentă și ceaiul verde și Smoothie cu fructe cu ceai verde .

Instrucțiuni

1
Într-un recipient de 1 galon, amestecați praful de ceai instant și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
CeaiCeai
2
Se toarnă apa clocotită și concentratul de limonadă și se amestecă bine. Se amestecă extractele de vanilie și migdale. Umpleți recipientul în restul drumului cu apă rece. Se amestecă și se servește peste gheață sau se dă la frigider până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în 1-1/2-in. CuburiTăiat în 1-1/2-in. Cuburi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista