Ceai Cu Gheață De Prune-Cimbru

Ceai Cu Gheață De Prune-Cimbru
Plum-Thyme Iced Tean este un fără gluten și vegan băutură. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai de dimensiuni obișnuite, prune, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Crostata de miere, cimbru și prune.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați pliculețe de ceai. Acoperiți și abrupți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
3
Scoateți și aruncați pungile de ceai. Ceai rece complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
4
Combinați 3/4 cană de apă, zahăr, prune tocate și cimbru într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până se topește zahărul. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, 15 minute sau până când prunele sunt foarte fragede și și-au pierdut forma. Se strecoară amestecul de prune printr-o sită în ceai, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage sucul. Aruncați solidele. Se amestecă amestecul de ceai; acoperiți și refrigerați până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Serviți ceaiul peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
CeaiCeai
6
Garnisiți cu felii de prune și lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista