Cassoulet Simplificat

Cassoulet Simplificat
Cassoulet simplificat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cimbru, prosciutto, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Cassoulet Simplificat, Bouillabaisse, Simplificată, și Clătite Simplificate De Ovăz Bananan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți cubulețe de miel într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Stropiți cu 2 linguri ulei și presărați generos cu sare și piper, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
4
Așezați cârnații italieni, 1 cană de apă și restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de prăjire grea, așezată peste două arzătoare. Acoperiți cu folie grea și rotiți căldura la mediu-mare. Gatiti pana cand carnatii isi pierd culoarea bruta, Aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Îndepărtați folia (rezervați-o) și continuați să gătiți până când apa se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Adăugați cârnați afumați și gătiți, întorcându-vă frecvent, până când toți cârnații se rumenesc, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Transferați pe o farfurie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați cârnații italieni în bucăți de mărimea mușcăturii. Înjumătățiți cârnații afumați pe lungime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
8
Presărați generos sânii de rață cu sare și piper. Reduceți căldura sub tigaie și adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Gătiti până când grăsimea s-a redat și pielea este maro mahon, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Întoarceți sânii de rață și continuați să gătiți până la fiert, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
10
Scoateți rața din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scurgeți grăsimea din tigaie și rezervați. Feliați fiecare sân transversal în 4 bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Întoarceți tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Adăugați cuburi de miel și gătiți, întorcând o dată, până când se formează o crustă brună pe două părți, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
14
Transferați mielul într-o oală mare rezistentă la cuptor; puneți deoparte tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Adăugați amestecul de bulion și vinul la miel și acoperiți cu folie rezervată, apăsând în jos, astfel încât să atingă aproape carnea, apoi sigilând folia în jurul vârfului oalei, lăsând o mică deschidere pentru ca aburul să scape. Aduceți la foc mic și fierbeți câteva minute pentru a arde alcoolul. Sigilați folia complet, apoi acoperiți vasul cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
16
Coaceți, fără a verifica oala, timp de 1 oră și 15 minute; carnea va fi foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
17
Între timp, reîncălziți tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
18
Adăugați suficientă grăsime de rață rezervată sau ulei de măsline la tigaie pentru a egala 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
19
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
20
Adăugați prosciutto și cimbru și sote pentru a amesteca arome, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
21
Adăugați roșiile și fasolea și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
22
Scoateți din căldură.
23
Transferați mielul gătit și bulionul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
24
Adăugați rață, cârnați și suficientă apă pentru a face o caserolă umedă și umedă. Puteți lăsa amestecul de cassoulet să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rață întreagăRață întreagă
25
Cu o oră înainte de servire, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 350 de grade. Aduceți cassoulet la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
26
Amestecați firimiturile de pâine, untul topit și pătrunjelul și presărați peste cassoulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
27
Coaceți până când firimiturile sunt aurii și tocanul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
28
Se lasă să stea 5 minute și se servește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista