Caserola Germană de cartofi și cârnați

Caserola Germană de cartofi și cârnați este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 441 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de cartofi, varză murată, cartofi o ' Brien și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Germană De Cartofi, Salată Germană de cartofi cu cârnați, și Sandvișuri de pui și cârnați cu ardei grași sotati și salată Germană de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În vasul de copt, amestecați cartofii și varza.
În castron mediu, amestecați supa și jumătate și jumătate. Se amestecă amestecul de supă în amestecul de cartofi; se amestecă bine.
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți 20 de minute. Aranjați bucățile de cârnați peste amestecul de cartofi, apăsând ușor în amestec.
Coaceți cu 25 până la 30 de minute mai mult.