Caserola de orez sălbatic II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Wild Rice Casserole II. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 145 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă, bulion de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Caserola de curcan și orez sălbatic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță medie.
Într-un vas de copt de 1 1/2 litru, amestecați bulionul de pui, orezul sălbatic nefiert, castanele de apă, 2 linguri de unt și sare.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute.
În timp ce amestecul de orez se coace, topiți untul rămas într-o tigaie medie la foc mediu.
Așezați ciupercile și ceapa în tigaie și gătiți încet și amestecați până se înmoaie. Amestecați ciupercile și ceapa în amestecul de orez sălbatic, acoperiți și continuați să coaceți 30 de minute sau până când lichidul a fost absorbit.