Caserola De Dovlecei De Vară
Caserola de dovlecei de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. O porție conține 602 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de amestec de umplutură de pâine cu aromă de pui, cremă condensată de supă de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Încercați Caserola De Dovlecei De Vară, Zucchini De Vară, și Mușcături De Dovlecei De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Fierbeți dovleceii și ceapa în apă timp de 5 minute; se scurge bine. Într-un castron mediu, combinați supa, smântâna și morcovii. Se amestecă dovlecelul și ceapa și se amestecă bine.
Într-un castron mediu separat, combinați untul și amestecul de umplutură.
Întindeți jumătate din acest amestec în fundul unui vas de copt de 9x13 inci. Puneți amestecul de dovlecei peste umplutură, apoi completați cu cealaltă jumătate a umpluturii.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când umplutura se rumeneste.