Caserola de curcan și orez sălbatic

Caserola de curcan și orez sălbatic
Turcia și caserola de orez sălbatic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 184 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână țelină, piper, cremă de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul sălbatic gătit, puteți urma acest fel principal cu Orez sălbatic și fursecuri uscate de afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de curcan și orez sălbatic, Caserola De Orez Sălbatic Din Turcia, și Caserola de orez sălbatic și curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se întinde într-o tigaie ușor unsă de 11"x7". Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista