Caserola De Brunch
Brunch caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 467 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc picant în vrac, ouă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Brunch, Caserola De Brunch, și Caserola De Brunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați caserola de 3 litri cu spray de gătit. În castron de 4 litri, acoperiți cartofii cu 10 căni de apă clocotită.
Se scurge bine; întoarceți cartofii în castron.
În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați la foc mediu 5 minute.
Adăugați ardei grași; gatiti 4 minute, amestecand frecvent, pana cand carnatii nu mai sunt roz si ardeii sunt fragezi.
Adăugați amestecul de cârnați la cartofi în castron; se amestecă ceapa și 1/2 cană din fiecare dintre brânzeturi.
Se întinde în vasul de copt.
Într-un castron mediu, bateți laptele, sarea, piperul și ouăle până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de cârnați-cartofi; se presară cu 1/2 cană rămasă din fiecare brânză. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Încălziți cuptorul la 191°.descoperiți vasul de copt.
Coaceți 50 de minute sau până când se topește maro auriu deschis și brânza.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.