Caserola Cu Fasole Verde Cu Ierburi

Caserola Cu Fasole Verde Cu Ierburi
Caserola de fasole verde cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână smântână grea, panko, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Între timp, așezați panko, migdalele și untul într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MigdaleMigdale
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până când sunt de un verde strălucitor și crocant, aproximativ 3 minute. (Nu vor fi gătite complet.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
3
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece până când fasolea se răcește, apoi se lasă deoparte în strecurătoare. Rezervați oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați smântâna, crema de brânză, parmezanul, usturoiul și sarea și piperul măsurate în oală la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul este neted și clocotește. Se amestecă arpagicul și pătrunjelul până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați fasolea verde și amestecați până când este acoperită uniform. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
6
Transferați într-un vas de copt de 2 litri și bateți fasolea într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară uniform cu amestecul rezervat de panko-migdale și se coace până se clocotește în jurul marginilor și se încălzește, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista