Caserola de fasole verde cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână smântână grea, panko, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Între timp, așezați panko, migdalele și untul într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Migdale
Unt
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până când sunt de un verde strălucitor și crocant, aproximativ 3 minute. (Nu vor fi gătite complet.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
3
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece până când fasolea se răcește, apoi se lasă deoparte în strecurătoare. Rezervați oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați smântâna, crema de brânză, parmezanul, usturoiul și sarea și piperul măsurate în oală la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul este neted și clocotește. Se amestecă arpagicul și pătrunjelul până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cremă De Brânză
Parmezan
Pătrunjel
Arpagic
Usturoi
Cremă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați fasolea verde și amestecați până când este acoperită uniform. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole Verde
6
Transferați într-un vas de copt de 2 litri și bateți fasolea într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se presară uniform cu amestecul rezervat de panko-migdale și se coace până se clocotește în jurul marginilor și se încălzește, aproximativ 30 până la 35 de minute.