Caserolă pentru Brunch
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Brunch Casserole. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 231 de calorii . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este perfectă pentru Crăciun . 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, brânză Monterey Jack, ouă și orez. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian .
Instrucțiuni
Puneti ouale intr-o cratita mare si acoperiti cu apa rece. Aduceți apă la fiert; se acoperă, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apa fierbinte, răciți, curățați și feliați.
Într-o cratiță mare, topește untul la foc mediu. Se amestecă ceapa și orezul; gatiti, amestecand din cand in cand, pana ce ceapa devine moale.
Se toarnă 2 căni de supă de pui, se acoperă și se fierbe până când orezul este gata, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de 9 x 13 inci.
Într-o altă cratiță, topește restul de 2 linguri de unt.
Se amestecă cu făina. Amestecați încet smântâna și restul de 2 linguri supă de pui; se amestecă constant până se îngroașă.
Se ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Răspândiți jumătate din orezul fiert în fundul tigaii pregătite. Acoperiți cu jumătate din feliile de ou, jumătate din ardei iute verzi tăiați cubulețe și jumătate din fiecare dintre brânzeturi. Se pune jumătate din sosul de pui din ouă. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când devine spumos și auriu.
Stropiți cu boia de ardei dacă doriți.