Cartofi prăjiți la grătar cu oțet de malț Aioli
Cartofi prăjiți friptură la grătar cu oțet de malț Aioli ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $1.07 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție conține 770 calorii, 8g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți cartofi roșii, maioneză, oțet de malț și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare fripte cu oțet de malț Aioli, Pui prăjit cu porumb albastru cu oțet de malț Aioli, și Cartofi prăjiți cu oțet de malț.
Instrucțiuni
Bateți împreună maioneza, oțetul, usturoiul, muștarul și tarhonul și sarea și piperul, după gust, într-un bol. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Puneți cartofii într-o oală cu apă rece, adăugați 2 linguri de sare și gătiți la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge, se lasă să se răcească și se taie fiecare cartof pe lungime în 8 felii.
Încălziți un grătar la mare.
Ungeți cartofii cu uleiul și condimentați cu sare și piper, după gust, și grătați până se rumenesc și fierbeți, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un vas de servire și serviți cu aioli alături.