Cartofi Hasselback

Cartofi Hasselback

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii, transferându-i într-un castron mare cu apă rece ca curățați (pentru a preveni rumenirea). Lucrând cu 1 cartof la un moment dat, tăiați o așchie subțire pe lungime din 1 parte a cartofului cu un cuțit ascuțit pentru a-l face să stea plat pe o tăietură, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați bețișoare sau linguri paralele între ele pe tăietură și aranjați cartoful pe lungime între ele. Ținând bețișoarele împotriva cartofului, faceți tăieturi transversale, la distanță de 1/8 inch, până la bețișoare (nu tăiați până la bețișoare pe capetele înguste ale cartofului sau feliile vor cădea). Aruncați cartoful înapoi în apă după tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Căptușiți fundul unei tigaie de copt superficială (adâncime de 1 inch) cu pergament, apoi pergament cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4
Scurgeți cartofii și uscați-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Periați cartofii peste tot cu 2 linguri de unt (total), apoi aranjați în tava de copt și presărați sare. Acoperiți bine tigaia cu folie și coaceți cartofii până se înmoaie, 40 până la 45 de minute, apoi îndepărtați folia și coaceți până se înmoaie, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Periați cartofii cu 2 linguri de unt, apoi presărați cu pesmet și fierbeți aproximativ 5 centimetri de la foc până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Stropiți cu restul de 2 linguri de unt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
9
Nota bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1
Potatoes can be peeled and cut 1 hour before baking and kept in cold water.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista