Cartofi Franțuzești
Cartofii franțuzești ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, amestec de acoperire cu pui prăjit, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cartofii și șunca mamei, Cartofi Franțuzești, și Cartofi franțuzești și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, acoperiți cartofii cu apă și gătiți până aproape fraged; se scurge.
Între timp, gătiți slănina și ceapa într-o tigaie la foc mediu.
Scurgeți, rezervând 2 linguri de picături.
Adăugați amestecul de acoperire, sarea și laptele la picăturile rezervate; gatiti pana se ingroasa. Îndoiți cartofii în amestec de slănină.
Se transferă într-o farfurie unsă de 3 1/2 litru și se coace, acoperită, la 350 de grade timp de 30 de minute.
Scoateți capacul, acoperiți cu brânză și coaceți încă 15 minute sau până când brânza este topită.