Cartofi Festonati La Cuptor

Cartofi Festonati La Cuptor
Cartofii Festonați la cuptor sunt un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul pentru Paște. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cartofi Festonati La Cuptor, Cartofi Festonați La Cuptor Cu Bere, și Pulpe de pui crocante la cuptor cu cartofi Festonati.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți cartofii și ceapa în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Combinați supa, laptele și piperul într-un castron, apoi turnați amestecul de supă peste cartofi și ceapă. Amestecul de supă ar trebui să acopere aproape cartofii și ceapa, dacă nu adaugă lapte suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit la 375 grade F (190 grade C) timp de 60 de minute sau până când cartofii sunt fierți. La 30 de minute, scoateți caserola din cuptor și amestecați o dată înainte de a readuce vasul la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista