Cartofi Festonați Cu Două Brânzeturi

Cartofi Festonați Cu Două Brânzeturi
Cartofii cu două brânzeturi sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sos worcestershire, piper, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi festonati cu branza, Cartofi Cu Brânză Festonată, și Cartofi festonați cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați lapte, 3/4 cană cheddar, 1/2 cană Monterey Jack, ketchup, Worcestershire și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PiperPiper
LapteLapte
3
Aranjați jumătate de cartofi și jumătate de ceapă în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate de amestec de lapte. Repetați straturile; se acoperă cu 3/4 cană cheddar, 1/2 cană Monterey Jack și pătrunjel. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute. Descoperiți; coaceți încă 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede și brânza este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista