Cartofi dulci la grătar cu vinaigretă de coriandru cu lămâie

Cartofi dulci la grătar cu vinaigretă de coriandru și lămâie este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 158 de calorii . Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Cu un scor de 68% , acest fel de mâncare este solid. Salata de somon la gratar cu vinaigreta de coriandru cu portocale sangvine , salata de nopales si cotija cu vinaigreta de coriandru picant si prajitura de mango de fasole neagra cu sos de coriandru lime nuca de cocos sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă rece într-o oală mare, apoi aduceți la fierbere. Fierbeți până când devine ușor rezistent în centru când este străpuns cu un cuțit mic ascuțit, 25 până la 30 de minute, apoi transferați într-un castron mare cu apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți bine. Când se răcește suficient pentru a fi manipulați, curățați cartofii cu un cuțit mic și ascuțit și sferturi pe lungime.
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul și se adaugă uleiul într-un flux lent, amestecând.
Când focul este fierbinte (puteți ține mâna la 5 inci deasupra grătarului timp de 1 până la 2 secunde), grățiți cartofii în 2 sau 3 loturi pe grătarul ușor uns cu ulei (peste cărbuni dacă utilizați un grătar cu cărbune), descoperit, întorcându-se, până când grătarul semnează apar și cartofii sunt doar fragezi, 3 până la 6 minute în total.
Se servesc cartofii calzi sau la temperatura camerei, stropiti cu vinegreta.