Cartofi dulci la cuptor cu Topping cremos de spanac
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Cartofii dulci la cuptor cu Topping cremos de spanac ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor cu Topping cremos de spanac, Cartofi dulci de două ori coapte cu Topping de ovăz Chili, și Cartofi dulci Jalapeno de două ori coapte, cu un Topping Streusel Chipotle.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. Spălați cartofii dulci și înțepați cu un cuțit. Aranjați cartofii dulci pe o foaie de copt și coaceți timp de 1 până la 1 1/4 ore, până se înmoaie. Între timp, faceți topping: aduceți 1 inch de apă la fiert într - o cratiță de 3 până la 4 litri.
Adăugați spanacul puțin la un moment dat și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Se scurge într-un colizor și se clătește cu apă rece. Stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Se transferă pe o suprafață de lucru, se toacă grosier spanacul și se lasă deoparte.
Topiți untul într - o tigaie antiaderentă de 9 sau 10 inci la foc mediu.
Adăugați slănină canadiană și gătiți, amestecând, până când începeți să crocante, 4 până la 5 minute. Folosind o lingură pliată, transferați slănina pe o farfurie.
Adăugați ceapa și sarea în tigaie și gătiți peste mediucăldură scăzută până la aur, aproximativ 6 minute.
Adăugați crema de brânză și spanacul rezervat și gătiți la foc mediu-mic, amestecând până se omogenizează. Se amestecă slănina canadiană și se condimentează după gust cu piper.
Împărțiți cartofii dulci fierbinți și puful cu o furculiță. Lingura amestec de spanac pe partea de sus; servi.