Cartofi Dulci Condimentați Cu Curry
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii dulci condimentați cu Curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cartof dulce, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi Dulci Condimentați Cu Curry, Cartofi Copți Condimentați Cu Curry, și Cartofi prăjiți cu cartofi dulci cu aioli condimentați cu Curry de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine; reveniți la tigaie. Păstrați cald.
Topiți untul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă zahărul brun, sarea, pudra de curry, chimenul, scorțișoara și ardeiul roșu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de șalotă, jumătate și jumătate și sucul de lămâie în cartof. Mash amestec de cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită.