Cartofi Cu Ierburi La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu ierburi la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 304 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de cuișoare de usturoi, aur yukon, pană de lămâie plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cartofi Cu Ierburi La Grătar, Cartofi la grătar cu ierburi, și Friptură de fustă la grătar și cartofi cu sos de ierburi.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc mediu-mare; vezi procedura de grătar.
Tăiați cartofii în felii groase de 1/2 inch și gătiți într-o oală mare cu apă clocotită bine sărată 10 minute (cartofii nu vor fi fierți).
Între timp, amestecați ierburi, usturoi, ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un vas mare de mică adâncime.
Scurgeți bine cartofii și transferați-i în ulei de plante, aruncând ușor pentru a acoperi.
Transferați cartofii la grătar, lăsând excesul de ulei să picure în vas (rezervați ulei în vas). Cartofi la grătar, acoperiți, întorcându-se o dată sau de două ori, până se înmoaie, aproximativ 5 minute în total. Întoarceți cartofii în vas și aruncați din nou cu ulei de plante. Strângeți pană de lămâie peste cartofi. Se condimentează cu sare și se servește cu pene suplimentare de lămâie.
Cartofii pot fi gătiți într-o tigaie fierbinte la grătar timp de 10 până la 12 minute.