Cartofi Cu Brânză Încărcați Cu Aragaz Lent

Cartofi Cu Brânză Încărcați Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz încărcat cartofi Cheesy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 58 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bucăți reale de slănină oscar mayer, brânză triplă cheddar, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Încărcați Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Încărcat Piure De Cartofi, și Cartofi La Cuptor Încărcați Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Înțepați cartofii cu furculița; periați cu ulei. Înfășurați individual în folie de aluminiu Reynolds Wrap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Așezați, coaseți părțile în sus și distanțate uniform, în aragaz lent; acoperiți cu capac. Gatiti la 6 pana la 7 ore (sau la 4 pana la 4-1/2 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Desfaceți cartofii cu atenție; tăiați fante în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Se servește acoperit cu ingredientele rămase.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista