Cartofi Cheddar cu șuncă și fasole

Cartofii Cheddar cu șuncă și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 419 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, fâșii de șuncă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Verde Cheddar, Fasole bestială cu Salsan de Mango în cupe de Cheddar, și Salată picantă cu fasole, Cheddar și nuci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent.
Așezați cartofii, șunca și fasolea verde în vasul de copt pulverizat.
Într-un castron mic, combinați supa, laptele și 1/2 cană de brânză; se amestecă bine.
Se toarnă peste amestec în vasul de copt; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Într-un castron mic, combinați untul și pesmetul; se amestecă bine.
Se coace la 350 F. timp de 1 oră 10 minute până la 1 oră 15 minute sau până când amestecul este bulbuc.