Cartofi și ardei la grătar
Cartofii și ardeii la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 84 cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Încercați Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, Cartofi Fingerling la grătar cu frecare savuroasă, și Cartofi Fingerling la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cartofii în ulei de măsline și presărați sare și piper. Cartofi și ardei la grătar, acoperiți cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400), întorcându-se ocazional, 15 minute sau până se înmoaie.