Carne de vită Stroganoff III

Carnea de vită Stroganoff III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de vin, friptură de vită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită Cu O Oală.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice grăsime și gristle din friptură și tăiați-le în fâșii de 1/2 inch grosime pe 2 inci lungime. Condimentează cu 1/2 linguriță atât de sare, cât și de piper.
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și rumeniți rapid fâșiile de vită, apoi împingeți fâșiile de vită într-o parte.
Adăugați ceapa și gătiți încet timp de 3 până la 5 minute, apoi împingeți în lateral cu fâșiile de vită.
Se amestecă făina în sucurile de pe partea goală a tigaiei.
Se toarnă bulion de vită și se fierbe, amestecând continuu. Coborâți focul și amestecați muștarul. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Cu cinci minute înainte de servire, amestecați ciupercile, smântâna și vinul alb.
Se încălzește scurt, apoi se sare și se piperează după gust.