Carne de vită Stroganoff III

Carne de vită Stroganoff III
Carnea de vită Stroganoff III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de vin, friptură de vită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită Cu O Oală.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice grăsime și gristle din friptură și tăiați-le în fâșii de 1/2 inch grosime pe 2 inci lungime. Condimentează cu 1/2 linguriță atât de sare, cât și de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și rumeniți rapid fâșiile de vită, apoi împingeți fâșiile de vită într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți încet timp de 3 până la 5 minute, apoi împingeți în lateral cu fâșiile de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă făina în sucurile de pe partea goală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă bulion de vită și se fierbe, amestecând continuu. Coborâți focul și amestecați muștarul. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
MuștarMuștar
CarneCarne
6
Cu cinci minute înainte de servire, amestecați ciupercile, smântâna și vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Vin AlbVin Alb
CiuperciCiuperci
7
Se încălzește scurt, apoi se sare și se piperează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista