Carne de vită, slănină și tăiței
Carne de vită, slănină și tăiței coace este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 462 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, slănină, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne de vită, slănină și tăiței, Carne De Vită Taitei Coace, și Carne De Vită Cremoasă Și Tăiței De Ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare 3 minute, amestecând ocazional. Se amestecă carnea de vită, sarea condimentată și ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste.
Puneți amestecul de vită în vasul de copt. Se amestecă morcovii, roșiile, sosul și apa. Acoperiți și coaceți 1 oră 30 de minute.
Se amestecă tăiței și fasolea verde. Acoperiți și coaceți 20 până la 25 de minute sau până când carnea de vită, tăiței și fasolea sunt fragede.