Carne De Vită La Grătar

Carne De Vită La Grătar
Reteta gratar Carne de vită este gata în aproximativ 7 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 510 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 2777 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, zahăr brun, câteva liniuțe de sos fierbinte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma carnea de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Grătar De Vită, Carne De Vită Picantă La Grătar, și Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista